Mina läsare

Det är roligt att blogga och det är ännu roligare att det finns människor som tycker det är roligt att läsa min blogg. Även en apa måste underhållas och nu lägger jag upp en sida i menyn enbart för er som läser. Vem är du underbara människa som inspirererar mig att blogga? När hittade du hit?

Är du en vän? Familjemedlem? Gammal bekant? Bekants bekant? Kommer du från Växjö? Är du någon som bara halkat in och fastnat för min fantasiska förmåga att handskas med ord? Delar vi intressen? Gillar du pelargoner? Har du barn? Är du apa? Googlade du efter något lurt? Kämpar du med viktminskning?

69 tankar om “Mina läsare

 1. Jag är en gotlänning vars blogg du tipsade om en gång och på så sätt upptäckte jag dej och din välskrivna blogg. Du är en härlig människa med kloka tankar och mkt humor vilket gör din blogg intressant.

  Du köpte en päls till mig, som du visste att jag gillade, och så träffades vi i verkligheten för att överlämna jackan samt fika. Det var en mycket mysig stund, jag föll för dej direkt. Jag önskar så att vi kunde träffas igen och lära känna varandra närmare. Men tyvärr har vi östersjön emellan oss. SÅ nu får jag sitta här avundsjuk på alla andra som umgås med dej… 😉

  Kram

 2. Vi träffades i ett inte så värst lyckat grupparbete, du och jag slet som djur och stångades oss nästan blodiga för att få allt att klaffa. I slutändan förde det jobbiga grupparbetet med sig att vi fann varandra 😀 Det är jag glad över.

  KramKram

 3. Pingback: Om dig « Apan satt i granen

 4. Hej jag är ny här och som det ser ut i dag kommer jag nog kunna bli kvar. Jag är en kvinna i mina bästa år med två barn och en lite lätt excentrisk karl. Vi lever i ett renoveringsobjekt som vi tänkt renovera i åtta år, jag har en kropp som redan en gång tappat knappt trettio procent men som sedan ökat med 26 procent igen så ett visst mått av viktissues finns det.

  Jag hittade hit genom att du kommenterat hos mig.

  Detta var en rolig idé, jag tror jag kopierar den till min blogg?

 5. Jag är din barndomsvän som du delade en kula med en gång, *PIIIIP* tillsammans med och *PIIIIIIIP* på Åhlens och *PIIIIIP* i skolan. Ja, du vet ju själv – allt kan vi inte skylta med. 😉

  (Och nu inser jag hur sexuellt jag fick allt ovan att verka, men så var det ju inte menat förstås.)

  Kram!

 6. Hej! Såg din kommentar på min blogg om bloggteman till WordPress. Jag försökte mejla men det verkar inte ha kommit fram? Hur som helst så ville jag bara meddela att jag gör teman! Kontakta mig gärna på sandra1731@yahoo.se om du fortfarande är intresserad!

 7. Jag hittade hit via Nina Ruthströms blogg och älskade omedelbart dina ljuvliga ord.
  Eftersom jag oxå är apa (närmare bestämt en VrålBabian) blev jag glad att upptäcka att det finns fler av vårt eminenta släkte. Jag bloggar från en Norrländsk småstad och alla mina snubblande äventyr och klagomål hamnar under en kategori vid namn ”VrålBabianens Äventyr”. Jag är ofrivilligt barnlös men jobbar på saken. Förutom vikten (som ju inte är så viktig) så tror jag att vi har ett och annat gemensamt. Bara en känsla jag får när jag läser din välskrivna blogg.
  Genus, pelargoner och positiv inställning till livet för att nämna några.

  Jag är en ny apa i bloggvärlden, en VrålBabian som gormar, skrattar och ger mig ut på äventyr! Jag avundas dig närheten till eminenta bloggare som Bambi och LD och följer med spänning era träffar!

 8. Jag tycker om pelargoner och andra tantblommor. Jag är en tupp med mycket liten kam, som hittade dig via en kommentar du gav på min blogg. Nu har jag bokmärkat dig och kommer tillbaka.

 9. Jag har inte träffat dig, men jag har träffat många som har träffat dig. Vi har fött våra första barn ungefär samtidigt… Vi har följt varandra genom första graviditeten eftersom vi skapade en egen ”mammagrupp” på nätet.

  Jag bodde på malmgårdsvägen och du inte långt därifrån, så jag tycker det är så trist att jag aldrig fick/tog chansen att träffa dig. (Nu har vi flyttat från stan) Du verkar vara så full av liv och helt enkelt en skön typ.

  Jag älskar ditt sätt att skriva!

 10. Jag vet att jag hittade hit via en kommentar i någon annan blogg som jag läser, och tydligen så har jag fastnat. Det kan vara Bettie Page-gravataren som gjort det 😉
  Din viktresa är inspirerande och jag har ett pågående sånt projekt själv, men lämnar det utanför min egen blogg. Vi är i samma ålder, och jag har en halv lärarutbildning i ryggen jag med men är bosatt på den andra kusten. Din (och andras) blogg ger mig en paus i vardagen!

 11. Jag hittade hit från Lady Dahmers blogg! Fastnade och nu kikar jag in varannan dag ungefär. Har jag fattat det rätt så är våra yngsta av samma årsmodell (höst 09) . Jag har även en son född 06. Gillar att läsa ”mammabloggar” och blir inspirerad utav din viktresa!

 12. Jag är Pitebo som hittade hit genom bloglovin. Började läsa din blogg förra helgen, så jag är ganska så färsk. ;0). Jag blev så glad när du skrev om hur du försöker gå ner i vikt, på det ”rätta” sättet. Pluggar till Hälsovägledare och vi har lärt oss att en beteendeförändring är det bästa sättet till ett hållbart resultat, även läst forskningsartiklar som bevisar att de som gör på ditt sätt behåller vikten efter ett antal år medans de som går på dieter oftast faller tillbaka.
  Inga barn, min mamma älskar pelagoner, har nog lite apa i mig oxå !! =0).
  Tjing !!

 13. Pingback: Vem är du som läser min blogg? « Apan satt i granen

 14. Jag hittade din blogg via Lady Dahmers blogg,och fastnade direkt:)
  Jag är en tjej på 28 år,mamma till en Tuva som fyller åtta i januari 2011 och en bebis i magen,beräknad 12 feb 2011. Jag bor tillsammans med dotter och sambo i en liten tvåa i Haninge,en stockholmsförort. Jag är just nu sjukskriven men har tidigare arbetat som vårdbiträde på demensboende samt med rehab av vilda djur och lite ströjobb. Jag målar tavlor,virkar,skriver,lagar mat och bakar. Älskar att umgås med vänner,tycker mindre om kroglivet som jag tröttnat på.
  Älskar musik och att dansa och är intresserad av inredning,genus,historia och religion. Särskilt inne är jag på hinduismen,och även Indien som helhet,vilket är lite kul då min sambo kommer just från Indien:)
  Jag älskar djur men har inga själv för tillfället då jag känner att de tar för mycket tid.
  Har precis börjat blogga (igen) och tycker det är ett skönt (om än väldigt öppet) sätt att ventilera mig på:)

 15. Okejra 😀 Hej hej! Sofi heter jag, bor i Liljeholmen med sambo, två barn och två katter. Snubblade nog in hit för ett tag sen när både Bambi och Lady Dahmer började länka till dig och jag har liksom blivit kvar. Tycker du skriver så mysigt 😀 Och tänkvärt!

 16. Jag är en ung lärarstuderande som bor i norra delen av landet – närmare bestämt Örnsköldsvik. Jag har en Perserhona som heter Doris som jag tror att du hade kommenterat en bild på. 🙂 Jag hade varit inne en gång förut då Bambi länkat till ditt namn i något inlägg tror jag.. När jag såg att också du varit och besökt mig så blev jag glad och började ta reda på ytterligare vem du var (via din blogg). Jag tyckte om vad jag läste och då hamnade du på min bloglovin och där har du blivit kvar. 🙂

  • Orkidéer är min favorit! Tycker även om stora krukor med diverse trädgårdsblommor som placeras ut på balkonger och verandor.

 17. Jag hittade hit för länge, länge sen och läser här för det mesta!
  Invandrad till Stockholm sen ett tag, bor i Nacka med dotter född -09.
  Önskar att jag hade lika gröna fingrar som dig, att jag hade ett uns av kreativitet i själen att göra något vettigt av, men alla kan väl inte vara begåvade på det viset? 😉

 18. Jag hittade hit från Bambis blogg har jag för mig, och jag tror att det var tidigare i år. Jag är Johanna, 27 år, som bor i Karlstad och jobbar som förskollärare. Jag har en son, Harry, som är 1½ år gammal.

  Jag gillar din blogg för att du inspirerar till nya tankar, verkar ha en skön inställning till livet och har en sån där positiv blogg som jag själv önskar att min kunde vara! Fortsätt så! 🙂

 19. Är en ”nybliven” mamma som hittade din blogg via Bambi och Lady D. Jag är en 25 årig med en liten kille på 6 månader, bor i mellersta Norrland med med min Fästman. Försöker som du tappa några jobbiga kg. Du har för övrigt sporrat mig till att ta tag i dessa kg. Gillar att se på film, träffa vänner och dricka te i höstmörkret. Gillar att din blogg är varm, ärlig och mänsklig!

  Jag bloggar som dig. Ibland ofta, ibland mindre. De är kul. Men ibland skiter jag i allt och tar 1-3 dagars paus.

 20. Jag är en kurdisk tjej på 24 år och fru till en analytiker som i somras blev mamma för första gången. Ja är ekonom, jobbar (jobbade) på bank och har det underbart som mammaledig just nu.

  Jag hittade till din blogg via Bambis blogg och nu är jag fast sedan någon månad tillbaka.

  Trots att det känns som att vi är väldigt olika (baserat på bloggen) så tycker jag att bloggen och du är oerhört intressanta och underhållande 🙂

  Självklart har jag också en blogg som jag vill att du ska besöka 🙂

 21. Är en 20årig tjej från Örnsköldsvik som inte vet vad jag vill göra med mitt liv än. Måste ta tag med min vikt ialf då jag varit överviktig hela livet.

  Hittade hit via ett inlägg på Bloglovin’ om vikt eller liknande och började prenumerera nästan direkt då jag tycker du skriver så underbart och mysigt. Har satt dig under min ”bra skrivna” kategori! ..Och där är det inte många. 🙂

  Hittade dig och Lady Dahmer samma dag och kändes så skönt och bryta av alla ”toppbloggares” bloggar med era lite mindre med skön humor, intressanta åsikter och mysig stämning!

 22. Hittade hit genom Lady Dahmer. Vi känner inte varandra, och vi är nog väldigt olika, men jag gillar att läsa om andras vardagar.
  Är 25 år, bor några mil norr om Jönköping på västra sidan om Vättern med sambo och två barn (födda 07-04 och 09-05) + en bonusdotter på snart 10 bast som är här varannan helg.
  Vi bor på landet och sambon har travhästar, och vi har katter, getter, kanin och får.
  Jag läser din blogg för den är lättläst (= du skriver bra). Intressanta, roliga, trevliga, tänkvärda inlägg. Och jag älskar bloggare som uppdaterar ofta, och det gör ju du.

 23. Hittade hit via Lady Dahmer (som jag hittade via Familjeliv.se) och fastnade i ett viktinlägg… 🙂

  Är 35 år, nybliven trebarnsmamma och bloggar själv i världens tråkigaste blogg (både design- och innehållsmässigt ;-)). Lever med fru och de (numera) tre barnen på landet i Dalarna.

  Har mycket tankar om feminism, jämställdhet och politik, men hinner sällan skriva så mycket – ej heller kommentera så mycket som jag skulle vilja. 🙂

 24. Hittade precis som andra hit via Dahmen, och du verkar vara så himla härlig och glad, samtidigt som du vädrar dina dåliga daga. Sånt gillar jag.
  Jag?
  Bor i Malmö, alldeles för snart 30, en underbar grabb på 10 månader som berikar min vardag. Jobbar som kock, och slåss precis som du mot de där överviktskilona som belägrat sig på min kropp.
  Tack för en fin, rolig, upplyftande och inspirerande blogg!

 25. Jag hittade hit genom Lady Dahmers underbara blogg, och har nu följt dig och ditt liv under ett par månader. Jag tycker du är helt fantastisk, och vissa inlägg du skriver går rakt in i hjärtat på mig, för det är så sant det du skriver. Jag inspireras verkligen till att skriva efter att jag har läst din blogg!

  Själv är jag en gotlandsfödd 21-årig tjej som numera är bosatt i en annan del av Köping med min sambo Thobias. Är för tillfället arbetslös och ledsen, men försöker rycka upp mig och ta dagen som den kommer. Jag antar att vi alla har våra hjärnspöken.. Är väldigt intresserad av mat och bak, så skall snart även starta en mat/bakblogg och hoppas på det bästa!

  Ta hand om dig!

 26. Som så många andra hittade jag din blogg via Lady Dahmer och jag har varit här nästan dagligen sedan ett halvår tillbaka tror jag… Jag gillar att läsa mammabloggar och jag tycker att dina inlägg är intressanta och tänkvärda – det är väl därför jag kommer tillbaka hela tiden och hoppas att det finns något nytt att läsa 🙂 Jag är dock värdelös på att skriva kommentarer…

  Jag är uppvuxen på västkusten, bor nu i Nacka sen snart 8 år tillbaka men jag saknar den andra kusten… Gift, har tre barn (okt -03, maj -05, sept -10) och jobbar inom äldreomsorgen (demens) när jag inte är mammaledig. Jag ser fram emot att fylla 35 nästa sommar; man blir ju bara klokare och snyggare med åren 😀

 27. Hej, jag har premiärbesök hos dig idag (hur har jag kunnat missa så länge..?), genom Alfva som presenterar sig lite längre upp.

  Jag fastnade och har läst måånga sidor nu. Gillar blandningen av vardag och kloka funderingar. Smått och stort, liksom. En känsla av feelgood. Sånt gillar jag.

  Ha det så gott! /Lisa

 28. Hej!
  Även jag hittade dig via Alfvan och kommer absolut tillbaka!! Härligt skön blogg du har!
  Jag är tvåbarnsmor och bor utanför tullarna, har bloggat sedan ett år tillbaka och vill fokusera på det underbara i livet!

 29. Hej,

  Hittade hit idag, då ditt inlägg Kvinnomisshandel låg högst på heta inlägg på WordPress. Nu har jag precis spenderat 20 min och tittat runt och läst på din blogg. Jag kommer absolut att fortsätta att följa din blogg!

 30. Oj! Missat att du lagt upp den här sidan som var väldigt rolig och jag är imponerad över att så många svarat, för sådant här funkar aldrig på min blogg. 🙂
  Jag fann dig från början via Lady Dahmers länkar, tror jag. Gillade din layout och att du verkade vara en snäll människa med mycket på gång i livet.
  Tycker din blogg är rolig och speciell nu eftersom du bjuder in till så mycket för dina läsare och det känns välkommet.
  Vem är jag då? Maria 33 år – Ensamboende fembarnsmamma med tvillingar, älskar pelargoner (helst mårbacka) och älskar tapeter. Gillar dock inte apor, har sett för många hemska dokumentärer där de gått till attack på sistone. Kanske människans eget fel förstås. Men jag är skeptisk. 😉 Men jag gillar ditt alias i alla fall! 🙂

 31. Minns inte hur jag fann dej trots att det inte är så länge sen, kanske genom Marias (ovan) blogg, men jag är iaf jätte glad att jag gjorde det, nu läser jag varje dag.
  Tycker om blandningen du håller och din personlighet som lyser igenom.
  Vem är jag? Tja… kvinna på 41, mamma till 4 nästan vuxna barn, gift sedan urminnes tider, Märta-matte, sjuksköterska, sosse som älskar det skrivna ordet, havet och ( för mkt) av livets goda i övrigt. Bloggar sedan 4 år tror jag…
  Kram

 32. jag hittade hit, jag tror det var från Lady Dahmer faktiskt, eller Bambi, eller båda!
  jag är en smålandstös som bor i ett litet rött hus med min sambo och vår 1åriga son.
  jag följer dig via bloglovin så jag är här titt som tätt 🙂

 33. Hej, jag är Rocktjejen. Jag har följt din blogg ett tag. Jag kom till dig genom Bambi. 🙂 Jag fastade för din blogg för utseendet av den, dina fina & välskrivna inlägg. Du skriver om allt möjligt, det va det jag fastna för, du skriver inte bara om Studentlivet & din familj. 🙂
  Vem jag är? En 32 årig tjej som bor i en mindre by i Västmanland. Studerar halvtid på komvux, söker arbete för de andra 50%:en. Jag har studerat sen hösten 2006. Jag är utbildad Barnskötare, sen utbildade jag mig på senare år till Undersköterska. Jag har jobbat inom barnomsorgen, vården & LSS-verksamheten.
  Ha en bra onsdag. Kram

 34. Elin heter jag, 26 årig toktant uppe i Kiruna. Mamma till Ivan snart ett och gift med en hårig gruvarbetare. När jag jobbar så är det som tandhygienist.
  hittade din blogg via Elisabeth, min kusin och bästa vän, som också är med i din viktklubb.
  Gillar att läsa dina inlägg för du skriver om det mesta =) och du har välskrivna inlägg ! =D

 35. Kerstin här!
  Hittade dig via kommentarsfältet hos Olga.
  Lastbilskörande, yoganinstruerande Lic. Personliga Tränaren.
  28 år, tre små kids, en hund, född och uppvuxen i Klimpfjäll numera bosatt och rätt så nöjd i Skellefteå.

  Vet inte riktigt när jag hittade hit…
  Men jag gillar din färgglada och saliga-blandning-blogg =)

  Tjo!

 36. Åsa heter jag…
  Är en 30 årig förskollärastuderande från Uppsala. Innan jag började plugga så arbetade jag på förskola i ett antal år. Är mamma till en tjej på fyra år och huset vid skogens slut jag bor i kallas för Gerdsmygen, därav epitetet 😉 . Jag hittade hit till din blogg via LDs. Fastnade för ditt sätt att skriva och för hur du beskriver din viktminskningsresa (jobbar med samma sak själv). Sen fastnade jag ytterligare när jag insåg att du är lärarstudent. Tycker att du skriver roligt, underhållande, tänkvärt och ibland provocerande. Tack för en bra blogg!!! =)

 37. Emma heter jag. Bor också på Söder. Ensamstående mamma till allra finaste tonåringen. Yrkesakademiker. Studierektor på Handels, gästprofessor på Konstfack och krönikör i Dagens Industri. Har en professionell blogg, kulturekonomi.se, men där saknas vardagstankarna. Feminist. Humanist. Gillar sociologi och mörk choklad.

 38. Magdalena heter personen bakom Teskedsmamman, jag är spoonist därav nicket. Jag är född -70 således alldeles för gammal för att få barn vid 34, 35, 37 och 40 års ålder (lite ironi bara).
  Jag bor i Oskarström utanför Halmstad och har alltså 4 egna barn och 2 bonusar, en man som jag är gift med och det enda jag saknar i mitt liv är ett jobb för tillfället.
  Jag hittade hit via vår kära Lady Dahmer.

 39. Jag är en student som bor i Dalarna tillsammans med mina två barn på tre respektive fyra år och vår hund. Jag hittade hit för ganska länge sedan via Dahmer. Jag har anmält mig till Midnattsloppet, trots mitt bmi på stadiga 30 och peppas mycket av dig och din träning. Tycker att din blogg innehåller allt som en bra blogg ska innehålla. Allvar blandat med humor, studieliv blandat med vardagen. Jag ler ofta igenkännande och kollar din blogg flera gånger om dagen 🙂

 40. Jag heter Linnéa och är en 19 årig tjej som går sista året i gymnasiet nu. Går estetisk bild och form, planerar att utbilda mig till illustratör och ev. låg-eller mellanstadielärare. Jag trillade in här via Lady Dahmers blogg när hon visade upp din första nya design. Sedan har jag gått in lite till och från men börjat följa dig på slutet här. Tycker du har en skön blogg med bra blandning och verkar vara en trevlig person. Är mycket intresserad av din viktresa och känner att jag lärt mig lycket genom att läsa om den. Jag är lite dålig på att kommentera, vet väldigt sällan vad och hur jag ska säga saker och är därför tyst. Men ska försöka bättra mig på den fronten, ha det så bra! 🙂

 41. Hej. 37 år, ensamstående mamma till William, 6 år, pluggar till sociolog på äldre dar. Trivs med livet, gillar din blogg, kikar in här nästan varje dag. Du verkar kul =) Jag bloggar också men alltmer sällan och i perioder. Vet inte varför det blir så eftersom jag älskar att skriva….kanske just bloggande passar inte mig, hm, vem vet?
  Tack för din trevliga blogg, hoppas jag kan följa dig länge. GLAD PÅSK!

 42. Jag är en tjej på 30 vårar som….. Haha. 30-årig förortsmamma från Stockholm, med två små tätt.
  Jag bloggar själv och fick blodad tand. Gillar att fundera, tänka, hänga i min (fysiska) bokklubb, se film och tycka och tänka.

  Fick ett tips om din blogg när du hade Gästbloggarfestival och bloggade då om viktfixeringen/utseendefixeringen i samhället – ett kärt ämne för mig.
  Sen blev jag kvar. Läser till och från, försöker kommentera en del och är väl en liten Apa/Pippi Långstrump med smått social fobi 😉

 43. Hej! Jag är (snart) 24, pluggar till sjuksköterska men nojar ungefär en gång i veckan över vad jag vill bli när jag blir stor. Jag har inga barn, men jag har två katter varav en älskar skägg. Har egentligen ingen aning om hur jag hamnade här, kanske via Lady Dahmer. Hur som helst, du skriver bra och jag gillar din fina blogg så jag stannade kvar!

 44. Hej! Kul idé! 🙂 Jag hittade din blogg idag genom att gossips.se skrev om ditt inlägg ang spotlife. Själv är jag 25 och kämpar med att bli gravid. Älskar att läsa familjebloggar, och hoppas att jag själv blir en av er mamma-bloggare snart. 😉

 45. Jag har precis fyllt 35 (hjälp, jag har aldrig haft åldersnoja tidigare, men nu har det slagittill med full kraft!).
  Jag bor utanför Göteborg.
  Jag har en dotter på 2,5 år.
  Nu har jag följt dig ganska länge (mja ett år eller så, men det kanske inte räknas som länge), så jag kommer inte ihåg riktgit hur det började. Säkert vi Hippiemamman på något sätt, för det var hos henne jag började mitt bloggläsande öht.
  Jag driver alldeles för många pelargoner varje år (fast iår var jag hård och slängde varenda del jag klippte av när jag friserade plantorna under vårens omplantering. Det rymms inte mer nu på min lilla balkong, för att inte tala om hur trångt det är när jag ska övervintra stackrarna i sovrumsfönstret)

  Det är helt sjukt hur det känns som att du är min kompis nu, men du har ingen aning om vem jag är.

 46. Hejsan Apan!

  Jag är Nanna, ofc. Hittade helt nyligen till dig, genom Lady Dahmers inlägg om spotlife. Är inne i en period då jag letar efter inspirerande bloggar, både vad gäller design och innehåll och klickar mig vidare från den ena till den andra (så LadyD är också nyfunnen).

  Jag tror att jag fastnade här tack vare bloggdesignen, den är så härlig! Men det betyder inte att innehållet i bloggen skulle vara sämre, du skriver om intressanta saker och det är roligt att läsa din blogg. Blir så glad när personer med INNEHÅLL i sina bloggar har många läsare, som du verkar ha. Det ger mig lite hopp för mänskligheten i dessa de ytliga divornas tider. Inget fel i att bry sig om ytan, men här finns det ett djup också som jag uppskattar 🙂

  Egentligen blev det inte mycket om mig här egentligen, snarare varför jag läser din blogg 😉 ”Vem är du?” är liksom en väldigt svår fråga att svara på. Men nu vet du åtminstone vad jag uppskattar i bloggväg.

  Tack för att du inspirerar!

 47. Oj, detta inlägg har ju jag missat totalt!
  Jag är en 26-årig gift trebarnsmor och kommer ursprungligen från Norrort i Stockholmet. Har hunnit bo både vid Polcirkeln och nere i Västra Götaland. Har numer flyktat till den sörmländska kusten, för att leva i en betydligt lugnare tillvaro med kort pendling till pulsen back home så att säga.
  Jag är föräldraledig sedan hösten -08 och ska fortsätta vara det till nu i höst, försöker febrilt komma på vad jag vill göra nu när jag måste bli stor igen. Trots att jag har alldeles för många trivselkilon så kämpar jag inte med vikten; försöker snarare skapa sunda och hållbara rutiner, lära mig att ta hand om mig själv.
  Minns inte var jag fann din blogg men är fast sedan jag hittade hit första gången – som jag nämnt förut så är det just bredden i din blogg som jag gillar, det finns något för varje sinne. Och att du är så positiv, en frisk fläkt bland alla andra icke-människor i bloggosfären. Minst sagt inspirerande!

 48. Oj har helt missat denna förfrågan.

  Jag har förmodligen hittat hit via Lady Dahmer (eller Bambi). Har nog haft dig på bloglovin i ett år nu men det var en lite trögstartad romans. Nu har jag fallit pladask! Tycker du har en mycket kul o intressant blogg. Pigg o glad blir man av den fina designen. 🙂

  Jag har ju redan presenterat mig i o med viktklubben. 🙂

 49. Pingback: Berätta om dig själv « Apan satt i granen

 50. Hej, jag hittade din blogg genom min vän Maria som har bloggen ”Hemma hos Maria” när hon skrev ett gästinlägg hos dig. Jag gillade dina korta roliga, glada och ibland djupa inlägg. Du verkar bra sa jag är kvar:) Har länkat din blogg på min blogg som heter ”Habibty – mitt liv här och nu”. Jag jobbar på en gymnasieskola som koordinator och trivs toppen med det. Bor mitt i centrala Malmö med min man och har en dotter som är 20 år som flyttat hemifrån. Tja, vill du veta mer får du kolla in min blogg där jag för närvarande skriver mkt om Libanon eftersom vi precsi kom hem därifrån. Ha de fint!. Nina

 51. Jag är en nybliven 2 barns Mamma som i Sigtuna…..31år & känner mig som en skitunge 🙂
  Har 2söner, en på strax 4år och en liten pluttis på 4månader…..
  Jobbat i butik & som lärarassistent….men mestadels som egen företagare….
  Är en work-o-holic som klättrar på väggarna om jag inte har nåt att göra & kanske lite föööör pedantisk oxå….
  Hittade din blogg via en gammal barndomsvän,Bambi 🙂

  kram på fina du 🙂

 52. Hej lilla apa!
  Jag hittade hit via Bloglovin och har skummat lite i dina inlägg från senare tid. Trevlig blogg med humor och fina bilder. Jag heter Åsa och bor i Örnsköldsvik, är fotointresserad, har två döttrar, bloggar, läser bloggar och gör en hel massa annat också. Gillar din beskrivning av de olika kundtyperna, och gissar att det inte alltid är så lätt att behålla humöret. Jag kommer att besöka dig igen, så … på återseende!

  Kram

  /Åsa

 53. Å nu har jag med hittat hit till din grymmeblogg! =)
  ”Jobbar du här?” ”Japps, eller hur kan du tro det?” 🙂
  Det e jag som är den där Anders å kommer nog att jobba mer regelbundet på Sportlife Ringvägen å följa dig live i dina framsteg på både bollar crosstrainers, löpband och vikter 🙂
  kramkram

 54. Jag är en ”annan” apa som är nyfiken på andras bloggar.
  Utb kostrådgivare, massör och driver eget företag så jag burkar läsa andras inspirerande bloggar om kost och träning och peppar på det sättet mina kunder.

  Jag fann din ”sida” genom suzan och det är jag tacksam för.

  Mitt namn är Maria och jag bor i vårgårda på en gård, där min man bedriver jordbruk och lantbruk, 360 kossor och en massa åkrar. Jag jobbar till vardags med mitt företag och som administratör på en trafikskola. Spenderar 2-3 dagar i veckan på gymet, älskar mina vänner och spenderar gänra tid i köket !!! Tack för en bra blogg // Maria

 55. Jag är Malin, student som bor i Uppsala, men egentligen är jag norrlänning, en ovanligt stolt sådan. Jag flyttar tillbaka till min hemstad Skellefteå i juni när jag är klar med min c-uppsats som jag skriver nu, om identitetskapande genom konsumtion. Mitt ämne är kulturantropologi. Jag är 24 år och gift.

  Jag tror jag hittade din blogg genom bloggkommentatorerna som jag följt i några år. Jag bloggar, lite om mitt liv men också om artiklar, twets, program och annat kul/dumt/upprörande som jag hittar. Jag är nyhetsnörd av stooora mått.

  Tack för en bra blogg, lycka till med uppsatsen. Kämpa på ditt håll så kämpar jag på mitt.

 56. hejhej, är en av dina nya följare på bloglovin 🙂 jag heter malin, är 22 år och pluggar till läkare. hittade hit via LD, läser din blogg för att jag är intresserad av samhälle, feminism etc som du skriver om, plus att du verkar härlig förstås. tycker det är intressant att läsa om dina lärarstudier också.

 57. Och vi hittade varandra på FL när vi väntade första barnet 2007 🙂 Vi har ju setts ett par gånger så du vet vem jag är, men vill du friska upp minnet så är jag Emma, snart 36 år, kriminolog, 2-barnsmamma, stockholmare. Jag hittade inte hit via LD som många andra här, jag hittade LD via dig 😉 Men ska jag vara ärlig så läser jag hennes blogg sporadiskt medan din blogg ligger i min feed och poppar upp vid varje nytt inlägg.

  Jag gillar att läsa om din ärliga, nakna och färgrika vardag. Den liknar min på många sätt och samtidigt så är den ganska olik.

 58. hej,hej! Jag är väl inte nykomling men hittade hit när jag scrollade igenom alla de 20 första sidorna med bloggar på bloglovin’ när jag låg hemma med feber för kanske 6 månader sen. Är i vilket fall snart 16 år från Varberg, IB’are (och kungsbackabo) i höst och om sisådär 8-10 år förhoppningsvis åklagare eller något annat juridiskt.

  Har fått mig både goda skratt och tankeställare här, så tack så mycket för det! 🙂

 59. hittade hit via Lady Dahmer och kände då igen dig 🙂
  Är från Växjö…gått på kungsmad och umgåtts med samma folk.
  Lycka till med bebben! / Rebecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s