Mammaformer

Av praktiska skäl har jag valt att lägga mammaformer.se här under min vardagsblogg Apan satt i granen. Mammaformer.se var en sajt jag startade sommaren 2012 när jag höggravid väntade vårt tredje barn. Bloggens syfte var att hylla kvinnokroppar som burit på barn samt att sprida och öka förståelsen för hur kvinnokroppen ter sig med naturens gång. Jag startade detta projekt därför att synen på och relationen till kvinnokroppen intresserar mig. Mammaformer.se kommer fortsättningsvis skötas från denna portal.

Alla mammor är välkomna att bidra med en eller flera bilder samt en kort text. Beskriv dina tankar och känslor rörande din mammakropp och maila till mig: apansattigranen[at]gmail.com Du väljer själv vad du vill visa upp av din kropp. Mage, rumpa, bröst eller helkropp. Du får vara anonym eller offentlig.

mammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammakroppmammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformermammaformer 20130603201542010

En tanke på “Mammaformer

  1. Pingback: Fin kropp vs ingen kropp | mondokanel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s