Svettiga söndag

Hej, jag är en klump häftmassa på 100 kg. Vad oskönt det är att vakna helt kladdig av svett. Sommar och sol i all ära men gud vad jag känner mig ofräsch. Ska genast hoppa in i duschen. Måste även passa på att använda hårinpackningen jag panikshoppade igår i kväll innan Åhléns stängde. Vi skulle äta laga mexicanskt igår och när jag skulle göra guacamole upptäckte jag att ALLA avokadorna var ruttna.

Trist med game over på en middag innan den ens har börjat. Vad gör man med nyinköpta avokados som är ruttna? Svar: går tillbaka till affären och byter. När jag var borta vid Hemköp kom jag på att mina toppar är slitna och frissiga. GAH! Jag som sparar till långt hår. Kilade därför in och handlade en hårinpackning.

Nu ska jag ducsha, sedan äta frukost och efter det laga paj. I dag får vi finbesök. Jag önskar er en skön söndag. By the way kan jag verkligen rekommendera att låta högrev koka tillsammans med chili, lök och morot en hel dag. Det blir supergott.

Skärmavbild 2013-06-09 kl. 08.28.38 Skärmavbild 2013-06-09 kl. 08.28.54

 

Annonser

4 thoughts on “Svettiga söndag

  1. Hej Anna, ja har du kvitto är det bara att byta. Det finns två olika sorters avokado och nu är säsongen ojämn för de vanliga mörkgröna knottriga. Jag köper alltid mina avokados här. Lägg dom i kylen nu när det är varmt. Dom håller sig bra då. Och dom ljusare gröna med glansigt plant skal håller sig ännu bättre än dom andra mer vanliga.

    Dessutom är dessa eko avokados gigantiska.

    Gillar verkligen din blogg som inspirerar fast jag inte har familj och så.
    Kram
    Mandy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s