Saker jag läst och begrundat i veckans bloggvärld

Det har funnits många intressanta blogginlägg att läsa denna veckan. Bland annat har jag förfasats över de brutala härskarteknikerna Anna-Maria råkade ut för när hon sakligt menade på att LCHF är som en seglats i patriarkal motvind. Lady Dahmer kommenterade det hela i ett inlägg:

”Maken till uppvisning av härskartekniker, förminskanden och personangrepp har jag inte sett på länge och jag fick rätt fort en dålig smak i munnen när jag läst hans bidrag samt alla kommentarer under inlägget.”

HanaPee har fick mig att skratta när hon visade upp den nya grejen hon fått av sin svärfar. Något som inte fått mig att skratta var att Friskis och Svettis hade plankat ett blogginlägg av Karins Konstgrepp, utan at ange källa. Nu verkar det dock som om båda parter kommit fram till en deal vilket gläder mig. Underbara Clara skrev ett inlägg där hon besvarar frågan vad hon egentligen pysslar med, i det stora hela kan jag sammanfatta det som att hon lever sin dröm. Jag önskar att fler människor fick leva sin dröm, jag tror att människor skulle vara så mycket gladare då.

I morse läste jag ett inlägg hos Asta som hon tyvärr verkar ha tagit bort nu. Summa summarum handlade inlägget om att bloggandet kan få konsekvenser offline när människor i ens närhet lusläser och tolkar in. Min åsikt är att MIN BLOGG ÄR MIN BLOGG, ge fan i att läsa min blogg om det inte passar. I min blogg skriver jag från hjärtat och mina inlägg är sällan genomtänkta. Jag skriver på känslor och skulle bli sur om någon i min närhet tyckte att jag gnällde utan orsak.

Nu såg jag precis att Karins Konstgrepp har postat en bild på början till rastaflätor så jag gör detsamma. Har du skrivit eller läst något som du vill lyfta fram? Tveka inte att ta upp det i kommentarsfältet. Blogg och länkkärlek for the win.

 

Annonser

6 thoughts on “Saker jag läst och begrundat i veckans bloggvärld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s