Därför ska man prenumerera på bloggar

Lady Dahmer har skrivit ett jättebra inlägg om varför man ska prenumerera på bloggar man läser:

 1. För sin egen del. Man samlar alla bloggar man gillar att följa på ett och samma ställe. Man får där en lista av alla nya inlägg som skrivs och tycker man att något är intressant kan man klicka upp just det inlägget. På det här viset missar man inget och man slipper sitta och surfa runt till alla sina favoritsidor och ”leta” efter uppdateringar. 

2. För bloggarens skull. Även om man inte vill använda sig av Bloglovin så kan man ändå registrera sig och lägga till sina favoritbloggar för att visa dem sitt stöd. Ju fler prenumeranter desto högre hamnar bloggen i ranking tex och desto fler hittar till bloggen, en god cirkel så att säga.

Bloglovin är verkligen internets gåva till oss som gillar att läsa bloggar. Jag har varit medlem sen jag började blogga men fattade först för nåt år sedan sen just hur jävla bekvämt och BRA det är! Istället för att sitta och tramsa runt och klicka in på alla bloggar du läser en och en så går du bara in på Bloglovin’ och får alla nya inlägg presenterade på EN sida. HURRA!! Och DÄRIFRÅN kan du sen klicka dig vidare till de inlägg du faktiskt vill läsa. (och så kan man gilla inläggen om man vill)

Så jag tycker att alla ni bör skaffa ett eget bloglovinkonto , inte för min skull utan för att det är jävligt bekvämt, speciellt om man följer flera bloggar. Man håller lätt reda på vilka inlägg man har läst, vilka inlägg man vill läsa osv. AMEN NI FATTAR NU VA? Det är enkelt att skapa ett konto också, det tar ungefär 2 minuter sen är man klar. (ska finnas fler verktyg typ Bloggkeen eller google reader också om man hellre vill det. Jag har ej provat dessa dock)

Anyway, jag har gjort en liten guide här så att ni ska se hur enkelt det är.

Börja med att klicka här

 

 


Annonser

One thought on “Därför ska man prenumerera på bloggar

  1. Jag fullkomligen ÄLSKAR bloglovin’.
    Har använt mig av det ett par år (eller nåt) och tycker det är ungefär det bästa som finns. Alla mina favoriter på ett ställe, det är en fin blandning av stora bloggar, okända bloggar & mina vänners bloggar… Det är väl sådär ett 15-tal skulle jag tro… Men jag spar tid genom att slippa klicka mig igenom ”halva” internet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s