Familjemys och Disco Inferno på Birkas Sportlovskryssning

Det absolut mysigaste med helgens kryssningsresa var att umgås med familjen på bortaplan. Barnen älskade båten och jag förstår dem. Äventyret började så fort vi klev på och när vi innan vi ens hade klivit av båten började barnen prata om att få göra om resan. Att åka på kryssning kan upplevas lite cheesy men det var inte. Måste här i egenskap av  trebarnsmor kontra med att alla aktiviteter där barn är inblandade är cheesy.

Efter kvällens middag hängde vi lite i hytten för att sedan gå på knattedisco. Skojar ni att båtens alla kids studsade runt som lyckliga ljus fem låtar i rad:
1. Gagnam Style
2. Flytta på dig
3. Dansa, Pausa
4. Sean den förste banan
5. Tacatá

Det känns helt galet att barnen har blivit så stora att de kan gå på disco. Birka Cruises satsar på sportlovskryssning för barnfamiljer och anordnar aktiviteter under sportlovet. Det var många barnfamiljer på båten vilket bidrog till en väldigt familjär stämning. Tänk att en 24-timmarskryssning med familjen kan betyda så mycket. Jag är jätteglad att vi fick erbjudandet att åka. I somras hade vi planer på att åka över till Tallin, men det blev aldrig av. Vad vi gjorde dagen efter får ni veta i ett annat inlägg. Måste plugga nu innan min hjärna dör. Kram och puss!

Annonser

One thought on “Familjemys och Disco Inferno på Birkas Sportlovskryssning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s