Love Fucking Hurts

Jag vill även passa på att tipsa om BDSM-bloggen Love Fucking Hurts. Den skrivs av en före detta studentkamrat till mig. Vi pluggar inte tillsammans längre och det var evigheter sedan jag läste den. Men så igår skrev en kompis på FB att hon skulle ge sig på att läsa ”50 shades of greys” en andra gång och minnet av denna bloggen ploppade upp. Jag har inte läst boken men har en känsla av att den bleknar i jämförelse med denna bloggen. Den är brutalt ärlig, naken, bdsm:ig och tro det eller ej, på riktigt.

Bloggen är för brutal och rå för min smak och det är därför jag inte läser den. Den innehåller en mängd pornografiska bilder unt so weiter. Det jag gillar är Fröken Touche komplexa och komplicerade person, samt sättet hon uttrycker sig på i skrift.

Annonser

2 thoughts on “Love Fucking Hurts

  1. Försökte läsa den boken också men det … gick inte riktigt. Jag kanske är för pryd? Men jag gillade inte alla dessa sex scener,
    Betyder det att jag är för pryd för min ålder eftersom att min kära mamma läste klart böckerna then so be it 😉

  2. Awh! Tack för omnämningen, jag följer din blogg nästan varje dag, särskilt innan lilla Freddie föddes. Keep up the good work med både blogg, bäbis och viktnedgång! Kickass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s