Snart börjar jag gråta

20130219-095616.jpg
Vad är det frågan om? Fan. Fan. Fan. Min bebis är så sjukt jävla missnöjd just nu och ingenting jag gör duger. Hon ratar tutte, har ny blöja osv. Gap, gap, vrål, vrål. Bada brukar hon gilla men nä. Inte ens det duger.!

Annonser

14 thoughts on “Snart börjar jag gråta

 1. Lite massera magen kanske, jag har en liten rutin med magmassage som jag kör forfarande på tjejerna när de har magknip eller är förstoppade.

 2. Dessa miljoner oförklarliga faser de går igenom….
  Mys och gos och ibland låta henne skrika utan att stressa (dig och henne) genom att försöka ”komma på” vad som är ”fel” är det enda tips jag har.

 3. Jag känner igen frustrationen. Lättnaden när jag var förstagångsmamma och hittade boken om barnets faser under första året.
  Med nästa barn var det också frustrerande, men samtidigt hade jag ju hela tiden i bakhuvudet att det går över. Men när man står mitt i det och inte vet vad man ska ta sig till så är det tufft.

  Jag hoppas att du hittar något som hjälper så att både du och din bebis får tillbaka harmonin.

 4. Min snart halvårsbebis är nog också på väg in i en känslig (dvs gnällig och skitjobbig) fas, nu är det bara vagnen som funkar. Enda tipset jag har.

 5. Samma med Todd Ingemar!
  Han är visserligen strålande glad mellan varven men är sjukt mycket mer missnöjd och framförallt svårtillfredställd än förut! Jag får inte lägga/sätta ner honom.han argvrålar när jag vill ge tutte mm… Hoppas det bara är en fas!

 6. Har du appen wonder weeks? Den stämde nästan på dagen på E. När vi slet vårt hår och inte fattade så kunde vi kolla in den och ”ba, jaha fussy phase from igår inte bara vi som är kassa då”

 7. Låter som att du har en övertrött bäbis ikväll 😦 påminner om hur ett av mina barn var , alltid vakna på dagen och lagom vid kvällstid så ”slog det över” och ratade allt som hade med bröst, vyssning osv att göra meeeeen efter mycket kämpande så tillslut gick det! Kämpa på! Kram

 8. Min bebis blev allt mer ledsen runt 3-4 månader och BVC gissade att jag helt enkelt råkat få en ”missnöjd bebis” som nog skulle bli nöjdare bara hen lärt sig att krypa eller så. Det visade sig till slut bero på mjölkproteinallergi (efter att jag envisats och envisats och hen till slut började tappa i vikt vilket de tog på allvar). Därmed inte sagt att det är vad som är problemet med din lilla Freddie. Att det skulle vara tänder eller utvecklingssprång är väl troligare. Hur som helst kan jag helt klart känna igen och sympatisera med din frustration och desperation. Att det blir bättre med tiden är knappast en tröst just nu, men det blir nog bättre med tiden.

  Skickar dig mentalt stöd via nätet så länge ❤

 9. Utvecklingssprång på g? Brukar gå över på någon eller ett par dagar. Det brukar vara gnälligt, strul med mat, sömn och bebis vill vara jättenära (men ändå vara gnällig). Fördelen är ju som sagt att det går över 🙂

 10. Köp växa och upptäcka världen , sju utvecklingsprång!!! Man får liksom en helt ny vild av allt!!! Jag vet hur det är annars, våra bebisar är nästan exakt lika gamla! Jag älskar fin blogg btw, du är underbar! Önskar jag var som du! Kram!

 11. stå ut, mys med bebben och låt det få vara så här just nu imorgon är förhoppningsvis din lilla bebbe nöjdare! och gråt om du behöver såklart! STYRKEKRAM! mvh mamman-som-haft-en-kolikbebis-som-skrek-21h/dygn i nästan4månader-BEBBE…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s