Guldglittrig tumnagel kan vara en fördel när man är ute och liftar

Inte för att jag liftar särskilt flitigt nuförtiden, men jag gjorde det i mina ungdomsdagar. Växjö till Köpenhamn. Tyskland till Växjö. Öland till Växjö. Somewhere in Iceland till Somewhere in Iceland, Somewhere in Austraila till Somewhere in Austraila osv. Detta helt ensam. Min mamma skulle nog få ett smärre anfall om hon visste det.

Att lifta är inget jag skulle rekommendera någon att göra nu. Åtminstone inte ensam. Det finns för många skumma typer. Under min liftningskarriär har jag bara råkat ut för en skum typ. Han försökte inbilla mig att jag var modellmaterial och att jag skulle tjäna storkovan om jag började hänga med honom. Det blev inget av det, jag hoppade ur bilen vid närmsta bensinmack och fortsatte sedan att vifta med tummen.

Nog om det. Jag ville bara visa upp min fina tumnagel och berätta att jag skapat detta mästerverk med hjälp av guldflingor (panduro) och överlack. Lätt som en plätt.

Annonser

4 thoughts on “Guldglittrig tumnagel kan vara en fördel när man är ute och liftar

  1. hu vad läskigt med liftning hörru! *svettas vid tanken på att min barn skulle göra det samma* hehe

    Själv har jag liftat med raggare en gång, i en raggar bil. Det kändes tufft. Vi åkte ca 200 meter bara, men ändå. Det var en LIFT!

    Supersnygg nageln blev! Och lampskärmen med!

  2. Av någon – även för mig – outgrundlig anledning känns det sjukt kul att du är från Växjö, my old hometown. Även om du övergivit oss känns som om stan äntligen producerat nåt bra, inte bara oljeskandaler, fejkade klockor och nazidemonstrationer 🙂

    OnT så var jag alltid för feg för att lifta, men samtidigt känt det som om jag förmodligen missat en hel del äventyr….naturligtvis har jag förbjudit mina barn att göra det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s