Mousserat vin is the shit

mousserat Castelforte

Jag ÄLSKAR att dricka mousserat vin och skulle vilja påstå att jag blivit lite nördig vad det gäller. Champange är i mitt smak och tycke. Det finns mängder av fina mousserade viner som är godare. Mousserat vin som inte är tillverkat i Champange är dessutom betydligt mer prisvärda. Vi testade senast en ny sort vid namn Castelforte, den kostade bara 75 kr och var supergod. Den var frisk och inte så söt i smaken. Dessutom hade den väldigt fin färg. Fräsch och inte för gul. Om du är ute efter ett gott mousserat vin, kan jag verkligen rekommendera detta. Vi kommer definitivt köpa det igen.

Annonser

6 thoughts on “Mousserat vin is the shit

    • Hmmm, jag skulle verkligen råda dig att prova denna. Den är söt men frisk liksom. Vi brukar dricka Pongratz och Anna. De är inte supersöta, då är denna sötare. Testa, den var verkligen god.

  1. ok, det måste ju alltid finnas en besserwisser som inte kan hålla truten och jag måste bara rätta dig liiite, lite: Mousserande vin inte mousserat, champagne inte champange. Jag är språkvetare och översättare och var bara tvungen, förlåt! För övrigt håller jag med dig big time, bubbelvin ist DA SHIT! Jag älskar’t och tycker att man aldrig blir på så sprudlande humör av någon annan alkoholhaltig dryck som bubbel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s