Tentaskrivande med liten bebis som vill ha uppmärksamhet

Det här med att kombinera studier och föräldrarledighet fungerar hyfsat bra, allt är beroende av bebisens allmänna tillstånd. En sak jag inte fattar är hur bebisar kan sova som stockar de dagarna man helst av allt bara vill ligga och gosa när de andra dagar, exempelvis idag inte vill annat än vara uppe. Just nu försöker jag vagna mitt barn till sömns samtidigt som jag lyssnar på en föreläsning.

Följ min blogg med Bloglovin

Annonser

16 thoughts on “Tentaskrivande med liten bebis som vill ha uppmärksamhet

 1. HEJ!
  Jag halkade precis in på din blogg efter att lady dahmer hade länkat hit =)
  Och det första jag läser är att du är både föräldraledig och pluggar, och jag skulle helst vilja ställa hundra frågor till dig men jag ska försöka sammanfatta mig kort.
  Jag är gravid och om allt går som det ska kommer vi få en liten knodd i juli.
  Jag pluggar just nu och jag har sådan stor beslutångest om jag ska fortsätta eller ta ett studieuppehåll så jag tänkte fråga vad är dina erfarenheter? Pluggar du heltid på plats eller distans?
  Jag pluggar heltid på plats men eftersom det är högskola har jag ju bara obligatoriskt typ en gång i veckan så jag tänker att det boooorde gå att plugga. Men då är nästa fråga, Vill jag?? Ena sekunden vill jag, andra inte, folk säger att jag kommer ju vilja gå på mammgrupper och öppna förskolan och ena med det tredje. Detta är vårt första barn och allt är nytt så jag kommer kanske bara vilja MYSA. Eller? kan man mysa med en bok i handen? åååååhhh,, såååå många frågor.. men berätta gärna om dina erfarenheter kring barn och plugg och hur din situation ser ut just nu.
  Efter bara några minuter så har jag ju fastnat i din blogg så jag kommer nog bli stammis här 😉
  KRAM

 2. JAG VET! Idag hade jag ventileringsseminarium för min B-uppsats. Jag var så väldans mallig när ungen somnade prick på den tiden jag hade tänkt (kl 08:50, seminariet började 09.00) och la till i tanken att ”ja, är man bara så jäääkla strukturerad och välplanerad som jag så KAN en inte misslyckas”.

  Japp, jag trodde fel. Ungen vaknade såklart vid helt fel tidpunkt. FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SITT LIV vaknade hon tidigare än vad hon gjort innan, hon som alltid sovit till 11:15. Väl vald dag, inte. Tur jag kunde stänga av webbkameran för jag satt där med den där ventileringsmallen i handen, och med tuttarna ute vilt svängande och med bebis i knät samtidigt som jag försökte vara seriös. Eh. Men jopp, jag blev faktiskt godkänd, även om det var jobbiga tre timmar.

 3. Och alltså, jag håller med föregående kommentar. Jag vill också veta mer om att kombinera föräldraledighet och plugg. Och så vill jag veta VAD du pluggar också! Själv har jag 90hp religionsvetenskap. 🙂

 4. Haha, tell me about it! Jag pluggar och studerar också. Det är skitjobbigt ibland men helt klart värt det. (Hittade förresten hit via Lady Dahmer. Älskar färgerna här inne).

 5. Hej! Din blogg & ”mammaformer” är sååå bra! ❤
  Jag har en fråga… jag vill läsa samma ämneskombination som dig, hur tycker du att skolan är?
  Hoppas det är OK att fråga, jag har googlat men tycker inte att anonyma på flashback & familjeliv är något jag direkt orkar bry mig om…

  • Hej Hannah!
   Vad roligt att du gillar min blogg och mammaformer. Jag pluggar vanligtvis vid Stockholms Universitet, men eftersom jag är föräldrarledig valde jag att läsa in mitt andra ämne dvs religion på distans via Umeå universitet. Det funkar finfint. Jag kan skriva mer ingående om detta i ett inlägg. Håll till godo.

 6. Hej, såg att du verkar gilla Dexter? Jag kan glädja dig med att serien faktiskt blir bättre och bättre. Såg att du sett klart säsong 4, jag blev också väldigt berörd och upprörd av slutet men du mååååste se de övriga säsongerna. Det är nu 7 säsonger totalt och jag lovar, sjunde säsongen var så grymt bra!

  /mvh annat Dexter-fan 😛

  • Gilla Dexter? Jag älskar Dexter! Lady Dahmer gav mig de två första säsongerna i förlossningspresent och sedan dess är jag hooked. Är dock lipfärdig efter vad som har hänt Rita.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s