Drick en perfekt skummad latte på Fabrique Rosenlundsgatan

DSC_1629

Jag måste tipsa er om Fabrique, en liten café och bagerikedja som finns lite varstans på Södermalm. Stämningen är kontinental och avslappnad.

DSC_1613

Bakverken är tydligen jättegoda om man nu gillar sådant där. För min del är det bra, jag har lagt av med fikabröd. Men det ser riktigt smarrigt ut.

DSC_1624

Istället håller jag mig till en god latte. Jag som är en väldigt kräsen lattedrickare blev positivt överraskad när jag satte läpparna till glaset och tog första sippen, latten var så perfekt skummad som den kan bli. Nu kommer jag bara vilja gå hit och dricka latte bara för det. Visst är det typiskt att man ska vara en sådan jäkla revirpinkare?

Om ni är intresserade kan jag även passa på att meddela att min sockeravgiftning går fint. Jag känner mig renad men ska för den sakens skull inte ta ut en seger i förskott. För min del handlar det mest om att bestämma mig och göra ett statement för mig själv. Nu var det vara bra. Bort med socker och fika bröd. En annan sak som känns viktig är att bara dricka latte en dag i veckan. Helst efter att jag varit duktig med studierna så att jag har en morot.

DSC_1618

Fint golv och fina lejontassar inne på Fabrique Rosenlundsgatan


Annonser

2 thoughts on “Drick en perfekt skummad latte på Fabrique Rosenlundsgatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s