Apans nattningsmetod

Vissa sjunger vaggvisor för sina barn, andra läser sagor för att barnen ska somna, jag har börjat med rytmetoden. Den går till ungefär såhär: Barnen far runt som besatta av hin håle, de slåss och säger dumma saker till varandra. Jag får nog och ryter: IN PÅ ERT RUM GOD NATT!!!

Folk gnäller över Anna Wahlgrens 5-minutersmetod. Ni som inte är initierade i denna metod handlar om att man helt enkelt låter sina bebisar skrika i fem minuter för att sedan dyka upp och säga: ”Sooooooov lilla bebis”. Sen ska man försvinna igen och låta bebisen skrika igen. För jäkla grymt och absolut inget jag skulle utsätta lilla Freddie för. Däremot är den tillsammans med rytmetoden ett ganska effektivt sätt för att få kidsen i säng.

Sen kommer det där dåliga samvetet. Herregud? Har jag förvandlats till en djävulsmamma? Deamonds out! WHO THE HELL ARE YOU AND WHAT HAVE YOY DONE TO ANNA? DSC_0562

 

Annonser

3 thoughts on “Apans nattningsmetod

  1. Anna Wahlgrens metod heter SHN – sova hela natten och 5 minuters metoden är en helt annan. Om man läser Annas bok om SHN är det lite lättare att förstå hur den fungerar. Förhoppningsvis slipper man dock använda någon metod alls men man blir ju lätt lite frustrerad när de inte kan komma till ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s