En småbarnsmammas bekännelser

20121206-200334.jpg

Nu ska ni få höra något spännande. Natten mellan söndag och måndag vaknade jag av ett otäckt ljud. Magsjukans ljud, say no more. Det har varit omöjligt att boka tvättstugan eftersom varenda jäkla granne fått för sig att tvätta denna veckan. Med andra ord står det en IKEA-påse med ofräscha sängkläder de luxe i hallen. Jag ser verkligen inte fram emot ta tag i den där biten.

Bekännelse nummer två.
Jag har precis fyllt på mitt Essiestall. Efter värdelkuponger, medlemsrabatter och dyl har jag blivit lycklig ägare till ett överlack, ett underlack och tre fina färgade lack till den blygsam summan 300 kr. Yey!

Bekännelse nummer tre.
Idag halkade jag och föll när jag var på väg till förskolan. Ingen big deal egentligen, men Freddie satt i selen på min mage och jag blev rädd att hon skulle skadas.

Bekännelse nummer fyra.
Nu ska jag och Freddie på julbord med mitt jobb. Eller ja, mitt extrajobb. Ciao, ciao!

Annonser

7 thoughts on “En småbarnsmammas bekännelser

  1. Åh hjälp vad läskigt att ramla med sitt barn! Det är nog min största skräck den dagen jag får kids. (Eller ja, förutom kidnappare, pedofiler, galna mördare osv. osv. osv…)

  2. För 2 veckor sedan hade vi en likadan kasse i vår hall. Den kastade vi på vafab sen åkte vi till Ikea och köpte nytt 🙂

  3. Verkligen en baksida med att bo i lägenhet. Jag brukar spola av det värsta med duschslangen och ställa ut på balkongen. Fast med det vädret ni haft i Sthlm kanske det inte är ett alternativ. Lycka till med tentan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s