Lördagmorgon

God morgon!

Jag och bebbie har dragit på oss en förkylning. Hon är täppt i näsan och låter som minigris när hon andas, jag hostar och har sprängande huvudvärk. Men det känns alltid värst på morgonen och om en timma har det säkert lättat. Jag har varit attans effektiv och hämtat tvätt nere i tvättstugan. Nu står det två stora IKEA-påsar fyllda till bredden i soffan som väntar på att bli tömda på sitt innehåll.

På spisen står en plåt med tre baguetter vars deg har fått nattjäsa. Nu väntar de på att ugnen ska bli varm så att de kan gräddas och sedan bli uppätna med mycket smör och ost. Mums.

I eftermiddag kommer svärisarna på besök. Vi ska bjuda på trerätters som tack för all hjälp vi fått med barnen. Barnen sov där de sista tre helgerna före förlossningen samt den första natten efter plopp vilket underlättade tillvaron enormt för oss. Tid är det dyrbaraste som finns dessa dagar och kan man få lite kärlekstid på tumanhand med sin käraste ska det självklart tackas rejält för det.

Nu är ugnen varm och baguetterna ska gräddas.

 

 

Annonser

2 thoughts on “Lördagmorgon

  1. halloj apan, tack för en bra blogg. Jag tänkte höra med dig om du har sett den amerikanska bloggen thedirty.com ? Jag hittade den för ett par dagar sedan och det är förvånasvärt många svenska bidrag, det vill säga att svenskar skickar in bilder och information.. Har du sett bloggen? Vad tycker du om den? Det är ju typ Katrin Z gånger 1000. Jag tycker budskapet i bloggen är helt uppochner och är uppriktigt förfasad över dess framgång. Ätstörningsfrämjande, helt klart..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s