Bära bebis i bärsjal

Hur mycket kläder ska bebisar ha på sig när de ligger i bärsjalen? Just nu ligger Freddie i sjalen iklädd sin pyjamas och rent instinktivt känns det ju som att det är på tok för kallt för att gå ut såhär. Jag vet att de är och blir varma, räcker det med att lägga ett täcke eller en filt ovanpå ifall vi går ut? Jag vill verkligen inte väcka henne.

Annonser

6 thoughts on “Bära bebis i bärsjal

 1. Det är svårt det där.

  Men instinktivt som tvåbarnsmamma så skulle jag säga att det räcker med ett täcke eller en lite tjockare filt om det inte blåser för mycket. Då kanske du bör försöka hitta något som är vindtätt, inte det lättaste att hitta någon som är smidigt kanske.

  Försök lirka på henne en mössa också kanske.
  Annars får hon ju mycket värme från dig.

  Det ser mysigt ut, jag saknar ibland den där tiden när de var riktigt små. Mina huliganer sitter sällan stilla och gosar med mamma längre. Nu är det bilar, datorer och lego som gäller.

 2. Jag har bara burit ute i groda men min pebbla har bara vanliga kläder i sjalen och en mössa. Jag har en stor tröja och stor jacka som jag knäpper om och så en halsduk som jag pular ner. Det är perfekt varmt.

  Mysigt ser det ut.

 3. Jag har inte vågat gå ut med Harry i bärsjalen än men det är mest för att jag har en stor hund att hålla koll på också. Då känns det bäst att ha bebisen i vagnen. Just nu ligger han med magen mot mitt bröst och har på sig en body och tunna strumpor och det känns varmt och skönt.

 4. Åh, jesus vad fint, och vad sugen jag blir på en unge till.

  Vad är det för sjal förresten?

  Vi drog en stor yllekofta om oss bägge (vuxen plus bebis) ofta hade hon redan mössa på sig inne då vår lght var så himla kall. Kände efter lite i nacken/huvudet då och då och hade extra filt med ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s