Like a virgin, att bajsa första gången efter en förlossning

I två dagar har jag smugit som katten kring het gröt. Bara tanken på att klämma ut en korv har fått mig att gå omvägar till toan. Men vi vet ju alla hur kroppen är skapt. Saker ska in och ut.

Jag säger bara en sak: Halelujah! Det gick bra och kändes faktiskt precis som vanligt. Mitt uppe i lyckoruset passade jag på att grabba tag i en spegel för att inspektera min fantastiska vagina. Det såg bra ut där också och nu ska jag börja lite smått med att få in en naturlig rutin gällande knipövningar.

Annonser

7 thoughts on “Like a virgin, att bajsa första gången efter en förlossning

 1. Rädslan innan man bajsar första gången efter en förlossning är inte att leka med 😛 Och jag var tvungen att djupandas ett par gånger och samla mod innan jag vågade inspektera härligheten med spegel. Man vet ju inte vad man ska få se..

 2. Jag tror det tog tre veckor innan jag vågade ta i ordentligt och lyckades bajsan efter första förlossningen. Babianröven var det ingen som pratade om.

 3. Grattis till bajset! Bajs är faktiskt extremt viktigt!! Om man nu skall vara riktigt allvarlig! Förstoppning kan nästintill vara värre än att föda barn. Om man har otur! Promise! 🙂

  Anyhow … lovely trosbild och ploppbilden på Freddie är sjukt söt!! 🙂

  Ang. bloggeriet på förlossningen känner jag lite såhär: ”Men Anna? Är du inte vuxen? Är du inte ansvarlig nog att bestämma själv när och om eller hur vill blogga?”
  Giv mig kraft!
  Att folk orkar gnälla till och med över andras bloggvanor?! Jag förstår inte! Vad är problemet??

 4. Tips på att komma igång med knipövningar, sätt upp post-itlappar!!! Jag hade lappar som det stod KNIP! på, på kylskåpsdörren, badrumsspegeln, ytterdörren, mitten på bilens ratt, på datornskärmen osv….

  Jädrar i min låda vilka knipmuskler jag har!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s