There she is

Dagen efter plopp och allt känns fantastiskt bra. Inte för att det spelar någon som helst roll, men jag vill bara berätta att Freddie är en litet flickebarn och att hennes originalnamn förmodligen kommer att vara Fredrika. Vi suger fortfarande lite på den karamellen. Att välja namn är inte det lättaste.

Vi mår toppen och just nu ligger Freddie under en hög med täcken här bakom i sängen och sover. Jag ska titta på ett avsnitt av True Blood. Kram och puss!

Hon vaknade självklart precis innan jag fick igång true blood, av med klänningen,  hud mot hud, gos gos och nu blir det vampyrer.

Annonser

10 thoughts on “There she is

 1. Ååååååh, jag är så himla glad för dig och din familjs skull.

  Kom på att min dröm om bebben var ju lite rätt. Jag drömde att det skulle bli en flicka och att hon skulle komma för tidigt. Det blev ju en flicka, hon kom inte före bf, men hon kom ju ändå före vad din kropp ville (eftersom du blev igångsatt). Fattaru?

  Jag ger mig i alla fall en liten klapp på axeln.

  KRAAAM //

 2. grattis igen!
  du ser så lycklig och harmonisk ut, du är verkligen en sådan kvinna som får mig att tagga ner lite inför min kommande förlossning om (förhoppningsvis) 6 veckor. du och min mamma!
  all kärlek till dig och din lilla familj!

 3. Det rycker lite i äggstockarna på mig när jag ser nyfödda barn, men jag är klar med barnafödandet så jag får bara vara lite avis.

  Ang namnet så vill jag väcka en tanke, om ni ändå tänker kalla henne för Freddie, varför kan det inte vara hennes officiella namn också? Det kan undvika massor med missförstånd i framtiden.

 4. Åååh! Gudars så mysigt! Den där första tiden man med gott samvete bara kan ligga med bäbis i soffan. Hud mot hud och ingenting annat spelar någon roll… Den är fantastisk! (även fast det såklart kommer andra fantastiska perioder med) 🙂

  Men njut kvinna, njut! …Och btw så är Fredrika otroligt fint! 🙂
  (sägs medan jag och talibanen kollar Saltkråkan för 465 miljarde gången) 🙂

 5. Grattis till bäbis! Jag tycker det är awesome att du helt enkelt styr din blogg precis som du vill, och du verkar rätt awesome på att föda barn också, bra jobbat! Freddie är ett underbart namn btw!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s