Parkhäng med la familia

Helg är lika med parkhäng och idag var inget undantag. Låt er inte luras av bilden, trots att jag kanske ser glad och pigg ut känner jag mig stundtals döende.  Vet ni vad? Det känns verkligen som att min kropp håller på att ställa in sig på den stora förändringen. Jag är så himla trött. Vaknade utvilad bara för att en timma senare förvandlas till zoombie.

Igår exempelvis träffade jag fyra underbara kvinnorna som jag pluggade med på Stockholms Universitet med förut. Vi åt en massa goda grejer och pratade massvis. Det var jättekul men jag var så himla trött och kände mig såsig i skallen. Efter vår dejt åkte jag raka vägen till förskolan, hämtade kidsen och lobbade stenhårt för att de skulle vilja spela på min bärbära dator i sängen under tiden jag låg och vilade.

Min kropp och min hjärna behöver nog få lite lugn och ro. Nästa vecka ska jag skriva tenta och det blir till att plugga hela veckan. Bortsett från det ska jag bara sova och relalalalaxa. Nu ska jag sova en timma sen ska jag på Roller Derby match. Yey!

Annonser

2 thoughts on “Parkhäng med la familia

  1. Man BLIR lite såsig i huvudet sista biten. Tror att det här att göra med att man börjar gå in i den där lilla bebisbubblan av förberedelser. Mentala förberedelser alltså.
    Första tiden när bebisen är ute är lite samma sak. Hjärnan strejkar av hormoner och allt nytt. Nu börjar jag bli mig själv igen. Hurra!!! Någorlunda.

    Hur länge planerar du att studera på distans? Samtidigt som du är föräldraledig? Är allt på distans eller har ni träffar också?

  2. jag är åxå supertrött och superseg i skallen hela tiden nu, får knappt något gjort!
    Men jag är mest impad av att du kom upp i den där hängmattan/gungan(?) !! DET hade jag aldrig klarat av i nuläget, kommer ju knappt upp ur sängen/soffan!!:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s