Meekatt skrev ett inlägg som gjorde mig rörd ända in i benmärgen

meekatt

Tack vare den kommande mamagalan har jag upptäckt några nya bloggar. Jag känner mig överlag ganska svältfödd på bra bloggar och blir glad när jag läser sådant som får mig att reflektera.

När jag satt på förlossningen igår läste jag ett inlägg inne hos Meekatt där hon svarade på ett mail. Alla borde läsa hennes inlägg och ta sig en funderare över sitt eget agerande i olika situationer. Vem är du eller jag att bedöma en annan människa och sedan avgöra om denna är okej eller inte?

Annonser

5 thoughts on “Meekatt skrev ett inlägg som gjorde mig rörd ända in i benmärgen

  1. Bästa inlägget jag läst på en blogg, har inte läst så många iofs, skrattade till vid ”odd-molly koftor” precis så jag tänker om alla överdrivna och konstlade morsor som håller på att spricka av ansträngning av att försöka vara något de tror är idealet. Samtidigt som de dömer andra som gör annorlunda, sånt äcklar mig. De allra flesta älskar sina barn och gör allt för dem, men man är bara människa och människor tänker och känner olika. Uschoch fy för Odd-Molly morsan;)

  2. Har också ”hittat” henne via nomineringen, fast jag vet att jag ramlat in hos henne tidigare. Nu är jag fast! Man skrattar så man gråter nästan varje gång och samtidigt så är det ordentliga tankeställare man får…

  3. Vad roligt att du hittat in till mig!

    Såg att jag hade trafik härifrån och kikade in. Och tur var ju det! Man blir ju glad bara av att se sig omkring här inne!

    //Meekatt…fultrosornas drottning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s