50 dagar ur mitt liv

I dag är det 50 dagar kvar till beräknad förlossning. 50 dagar kan vara väldigt många dagar eller väldigt få dagar beroende på hur man spenderar dem och varför.

Jag tänkte ha ”50 dagar ut mitt liv” som tema fram till förlossningen där jag delar med mig av en anekdot från någon av alla dagar jag levt. Enligt Ratsit föddes jag en fredag för 11 555 dagar sedan, med andra ord är urvalet till mina 50 dagar jag ska dela med er näst intill oändligt.

Om ni också vill dela med av 50 dagar av ert liv få ni mer än gärna vara med. Ta loggan, länka till mig så länkar jag till dig.

 

Annonser

12 thoughts on “50 dagar ur mitt liv

  1. Pingback: Höjden av förnedring // dag 2 av 50 » Apa med verbal diarré

  2. Min förra kommentar verkar inte ha velat komma med så jag skriver igen! 🙂

    Jag ska också skriva, har skrivit en idag och tänkte få ihop två till under kvällen om jag bara kan starta upp hjärnan. Annars får det bli en till ikväll och två imorgon 🙂

  3. Nu är jag också med! Vilken härlig ide! Först tänkte jag att det skulle vara jätte lätt men det visade sig redan vid dag ett att så inte var fallet. Inte så att jag känner att jag inte har några intressanta minnen men så är det ju det där med vad man vill dela och inte. Dessutom bestämde jag mig för att fokusera på det positiva. Hur tänker du kring det här? Känner du att du kan dela vad som helst pa bloggen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s