Tillväxtultraljud, tv-podinspelning och glasskalas i goda vänners lag

I förmiddags var jag på tillväxtultraljudet och det såg fint ut. Bebisen ligger med huvudet neråt och var så stor som man kan förvänta sig att ett 32 veckor gammalt foster ska vara. Ingen fara på torpet med andra ord. Det var ett väldigt roligt ultraljud eftersom det tydligt gick att se bebisens ansikte, något jag aldrig varit med om tidigare. Hår hade den också och det måste ju vara en hel del eftersom det syntes på ultraljudet. Ska bli spännande att få träffa det lilla livet.

Efter ultraljudet kom Lady Dahmer förbi. Vi spelade in ett nytt avsnitt till vår tv-pod. Denna gången rörde det ett ganska allvarligt ämne. Något som är viktigt att prata om och något som alla bör prata om. Vad det blir får ni se på måndag klockan 12.

På eftermiddagen hade vi glasskalas och Cissi kom förbi med kakor efter sin radiosändning. Det har varit en himla fin och bra dag. Jag är så glad att bebisen mår bra och växer som den ska. Nu ska jag steka färdigköttbullar och koka  snabbmakaroner, det är en sådan dag idag. Om jag hinner ska jag springa till posten och hämta ut mina nya fina skor. Håll tummarna för att de inte ska vara allt för små är ni snälla.

lola ramona

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s