Tankar kring en kropp i förändring

20120809-232158.jpg
När jag badade tunna ikväll försvann skorpan på mitt skrubbsår som jag fick förra veckan när jag ramlade på min cykel. Nu bultar det skönt på knät och ömmar som bara den. Ni skulle bara veta vad det ser läskigt ut, jag besparar er den bilden och bjuder istället på lite naket för naket är precis vad det är här på landet. Särskilt när vi badar balja.

Idag för första gången någonsin upptäckte jag ett ålderstecken på min kropp. Huden mellan halsen och brösten såg plötsligt lite sliten ut, om ni förstår vad jag menar. Det är alltså nu det händer. Jag åldras! Vilken grej.

Min relation till kroppen är väldigt god. Jag tycker om min kropp, rent utav älskar den. Den är min och den har varit med om mycket. Att jag är tjock ser jag inte som något hinder för att känna mig snygg och vacker. Att vara tjock är inte heller något jag eftersträvar. I den mån det går ska jag försöka komma i form efter graviditeten. Men mest för min fåfängas skull. Jag gillar att känna mig smärt och vältränad. Det var iofs längesedan jag var smärt men förra året var jag nere på 85 kg och det kändes fint.

Vikt är i det stora hela irrelevant, men jag vill ner till strax under 70 kg för att sedan försöka hålla mig där resten av livet. Till mina 174 cm tror jag att det är ett rimligt mål. Det är långt dit, men det är ett mål.

Jag längtar verkligen efter att få komma igång med träningen och då främst roller derbyn. Det går inte en dag utan att jag tänker på den där känslan av att få in en perfekt tackling.

Annonser

One thought on “Tankar kring en kropp i förändring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s