Du hjälper oss att se våra kroppar i annat ljus

Hej Anna!
Jag sitter här lite med gråten i ögat efter att ha varit inne på sidan och läst senaste inlägget av Sanna 31 år. Ibland har jag trott att jag sitter helt själv här, i min lilla eka. Full av en kroppsuppfattning som är helt konstig och som jag kämpat med varje dag sedan jag blev medveten om den. Medveten om hur fel den kändes och hur oförmögen jag varit att ändra på det. Med mina två barn följde en kropp som både är större och degigare än innan.Och ännu fler foton där jag inte känner igen mig. I mitt huvud är jag snyggare än jag är på bilderna.

Men nu efter att ha läst inlägget förstår jag att vi allihop sitter på samma färja och det är tack vare dig! Vi har alla våra kroppar och vi har alla våra egna uppfattningar om dom. Din sida får kvinnor att förstå bättre än att kritisera sig själva efter andras normer. Du hjälper oss att se våra kroppar i annat ljus. Med lite looove i om du förstår.
All kärlek och respekt till dig kvinna!
Fridens!
Jolene

Jag fick ett mail och blev helt rörd. Just nu är det lugnt på min andra blogg mammaformer. Jag antar att folk har annat för sig än att fota sina post preggokroppar. Så fort jag får in bidrag postar jag dem på sajten. Ni som vill få en liten stjärna på blogghimmeln eller få ett stort tack av mig får gärna blogga om mammaformer eller sprida ordet på annat vis. Just nu är det 199 som gillar på facebook vilket känns stort.

mammaformer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s