När jag ”böööööörnade” runt i pappas bil

När pappa och lillebror var på besök nu i veckan fick jag låna pappas bil. Jag körde in dem till city. Sen drog jag till Stoff och Stil i Kungens Kurva på jakt efter lite förnyelse. Jag har länge varit sugen på att göra något åt vårt fula köksbord och nu äntligen har vi en fin prickig vaxduk liggandes på bordet här hemma som jag fick för bästa tänkbara pris, 33 kr metern. Tack snälla pappa för att jag fick låna bilen.

Medan jag var i Kungens Kurva tänkte jag passa på att storhandla inne på City Gross, men så fort jag kom in i butiken blev det tilt i skallen och jag fick panik. Herregud vad stort där är där inne. Totalt vansinnigt. Jag roffade åt mig tomater och tacobröd sen vek jag hädan. Det värsta jag vet är att gå in i matvarubutiker, att komma ut från City Gross var som att ha varit nere i helvetet och vänt. Går det att komma över sådan där fobi?

 

 

Annonser

3 thoughts on “När jag ”böööööörnade” runt i pappas bil

  1. Gud vad jobbigt att känna så inför butiker :/ själv ÄLSKAR jag stormarknader.. kan gå i flera timmar och bara strosa och jämföra priser och kolla vad som finns och inte finns och hitta nya märken och.. ja jag ÄLSKAR det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s